Hvis børnene ikke vil være på værelserne alene, handler det ikke nødvendigvis om at legetøjet er blevet kedeligt, eller de har mistet interessen for det. Måske mangler der nogen elementer, der skaber hygge, og tryghed. Her er vores bud på hvad man kunne gøre.

1. Læsekrog
Hvis I har plads på børneværelset, er en læsekrog da noget af det mest hyggelige. Det er mest praktisk for de små at have bøgerne i en højde hvor de selv kan nå dem, så skal de heller ikke rende frem og tilbage hver gang en ny bog skal udforskes. En læsekrog kræver ikke så mange midler. Nogen hylder, en sækkestol/madras, og så barnets favorit bøger. Læg evt. et tykt tæppe i området, det er med til at skabe hygge.


2. Tipi
En tipi er en god og nem måde at skabe en hule på. De kan nemt pakkes sammen, og foldes ud efter behov. Nogen børn har behov for at trække sig lidt engang i mellem, og hvor hyggeligt er det så ikke at man kan hoppe ind i sit lille telt, ligge sig i nogen puder, og holde en lille pause.

Eksempler på Tipi'er:

1. http://designme.dk/product/by-nord-wolf-tipi-6889/?gclid=CjwKEAjwsqjKBRDtwOSjs6GTgmASJACRbI3fpLcfp99SC4r9lAOjGlx2Un3U9TE7w6o8GBiWF8jh9RoC33vw_wcB

2. https://lekmer.dk/bornevarelse/indretning-bornevarelser/tipi-telte-indretningstelte/jox-details-legetelt-tipi-grå?gclid=CjwKEAjwsqjKBRDtwOSjs6GTgmASJACRbI3fb5-NaPpoTCvy6rXPLTTV3RGqkpaeh4zhjET70UCSLBoCHXjw_wcB&gclsrc=aw.ds


(For de kreative, findes der videoer på Youtube.com med opskrifter på hvordan man kan lave sit eget, og her er der oftest penge at spare.)
3. Verdenskort
Hvis man har en væg på børneværelset som er egnet til tapet, så kan man sætte et stort verdenskort op, og her kan børnene virkelig gå på opdagelse, og opdage exotiske steder rundt omkring i verden...og hvem ved, måske vækkes der nogen rejse ambitioner hos de små.

De verdenskort der ses nedenfor er fra http://www.littlehandsillustration.com/4. Hængekøje

Hvis loftet kan holde til det, så vil det være en god ide at have en hængekøje på værelset, som man kan smide sig i, og snuppe sig en lille lur, eller hygge med en bog. Derudover skaber det luft og gulvplads, når man indretter i niveauer.

Eksempler på godkendte hængekøjer, og den fra Legeakademiet, er ovenikøbet på tilbud!


1. https://www.legeakademiet.dk/pi/Hængekøje-Økologisk-Bomuld_2377604_60286.aspx?gclid=Cj0KCQjw1a3KBRCYARIsABNRnxugI-kO4iUc03IyvKiXB6mlJnXZmR0ZwWPK7R_RGt1vEEkWHc0-2e0aAq45EALw_wcB


2. https://www.kojeshop.dk/shop/14-boern-amp-baby-haengekoejer/37-boernehaengekoeje-iri/


5. Tegnehjørne

De små kunstnere elsker at vise deres værker frem, så en galleri væg må være de fleste børns drøm. IKEA har nogen geniale wire der kan sættes op på væggen, og med nogen clips giver det mulighed for at rykke rundt, og skifte tegningerne ud løbende.

"Mosslanda"hylderne fra IKEA er perkekte til projektet, (pris 39,-kr.)

Det var vores bud, smid meget gerne en kommentar, og del gerne jeres tips:)


XX Os fra Børneværelset

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments