Børneværelser skal sætte gang i fantasien, og indbyde til leg, men nogen gange kan det være en udfordring at indrette dem, og hvor skal farverne egentlig placeres?

Et godt tip kunne være at holde rammerne/væggene neutrale og så experimentere med farverne på møblerne. Her har vi fundet et eksempel på hvordan man kan pifte en tegnekrog op, med IKEA's (FROSTA) taburetter.

På billedet er der anvendt farverne BLUE WILLOW & BRIGADE fra Traubmans.com

Hvis man er til farver i det farveaspekt, så har Juton lavet farverne MINTY BREEZE & BALANSE som vi syntes passer rigtigt godt til denne årstid, se farverne fra deres nye Lady Balance farvekort her http://www.jotun.com/no/no/b2c/products/interior/lady/lady-everyday-balance.aspx

(En farveprøve pr. taburet, er rigeligt, de koster ca. 50 kr. hos de fleste farvehandlere)

Før man kaster sig ud i at male, er det altid en god idé og grunde først. Både for at opnå det bedste, og mest holdbare resultat, men også for at være sikker på at slutmalingen binder på møblet. De fleste træmøbler er lakeret/oliebehandlet når man køber dem, så for at undgå at malingen krakelere, så start med en grunder, de forhandles også hos farvehandleren.

Materialer:

2 IKEA FROSTA taburet (49,-kr. pr. stk.)
2 farveprøver (50 kr. pr. stk.)
2 Pinseler (ca. 40kr.)

Med ganske få midler kan man her gøre værelset mere indbydende, med budgetvenlige priser.


Skrevet af.

Kathrine
Børneværelset.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments